Wanneer u in het bezit bent van het diploma sportmassage NESPG, NGS, ACE, ESPO of NESM bieden wij u de mogelijkheid om een aanvulling daarop te behalen in de vakken die bij de opleiding massage gegeven worden. Deze verkorte cursus tot masseur heeft tot doel u gedegen basis te geven om u als masseur te kunnen profileren. U leert om vanuit een holistische visie naar de mens te kijken, te luisteren en te voelen om vervolgens met de verkregen gegevens, een voor de cliënt zo optimaal mogelijke massage te geven. 

– Praktijk massage
– Meridiaanleer en oosterse filosofie
– Bindweefselonderzoek
– Het toepassen van een gericht onderzoek en het vaststellen van een behandelplan

De cursus start in november 2021, u stroomt in op de dinsdagavond van 19.15 – 22.00 uur. In het begin zal het een halve avond zijn, dit is afhankelijk van het rooster. 

De kosten bedragen € 745,00 per persoon of betaling in 3-achtereen-opvolgende termijnen van elk € 266,00.

Wit hoeslaken, een grote en twee kleinere witte handdoeken. 

Studiemateriaal/boeken van ongeveer € 210,00 voor de massage.

U dient in het bezit te zijn van het diploma sportmassage NESPG, NGS, ACE, ESPO of NESM. Indien u kunt aantonen langer in het vakgebied werkzaam te zijn gebleven, kunnen hiervoor uitzonderingen gemaakt worden. Dit laatste geschiedt in overleg met de opleiding.

U kunt examen doen bij de NESPG, de kosten worden door de examinerende instantie bepaald. U dient voor het praktijkexamen in het bezit te zijn van een geldig reanimatie diploma.

X