Wanneer je in de zorg werkzaam bent is een goede communicatie onontbeerlijk. Zeker gezien het feit dat de communicatie tegenwoordig vooral via apparaten verloopt en de sociale media de overhand heeft is het bijzonder belangrijk om goed te communiceren. 

Om bij een cliënt tot de kern van het probleem te komen is vaak erg lastig. Dit is wel erg belangrijk om een zo goed mogelijk behandelplan te maken.

Daarvoor is zowel kennis, kunde en inzicht nodig van de verbale en non verbale communicatie. In deze cursus leer je gesprekken voeren aan de hand van de NLP technieken en tevens worden er ook haptonomische vaardigheden ontwikkeld. 

– Achtergrond van communicatie
– Verschil in verbaal en nonverbale communicatie
– Praktische toepassing van verbale mogelijkheden
– Praktisch toepassen van haptonomie
– Leren om tot de kern van het probleem te komen

Zondag 25 oktober 2020
Zondag 8 november 2020
Zondag 22 november 2020
Zondag 31 januari 2021
Zondag 14 februari 2021
Zondag 14 maart 2021
Zondag 11 april 2021

De cursustijden zijn van 10.00 – 15.00 uur.

De kosten bedragen € 595,00 per persoon of betaling in 3-achtereen-opvolgende termijnen van elk € 215,00.

Minimale groepsgrootte is 6 personen. 

Wit hoeslaken, een grote en twee kleinere witte handdoeken. 

U dient in het bezit te zijn van het diploma sportmassage NESPG, NGS, ACE, ESPO of NESM, massage en/of massagetechnieken NESPG. Indien u kunt aantonen langer in het vakgebied werkzaam te zijn gebleven, kunnen hiervoor uitzonderingen gemaakt worden. Dit laatste geschiedt in overleg met de opleiding.

Tijdens de cursus vindt er toetsing van uw kennis plaats. U ontvangt indien u 90% van alle lessen heeft gevolgd en met goed gevolg de schriftelijke en eventuele praktische eindtoets heeft afgesloten, (in overleg met de docent(en)) een opleidingscertificaat. Mocht u zakken voor de eindtoets dan is het mogelijk om deze tijdens de eerst volgende cursus te herkansen.

X