Onverwerkte traumatische gebeurtenissen, kunnen vastgezet zijn in het energiesysteem (bijvoorbeeld opgeslagen in een chakra). Bijvoorbeeld wanneer jij als kind een ongeluk hebt gehad kan het zijn dat wanneer er iets gebeurt dat lijkt op dat moment de reacties die toen ontstaan zijn steeds weer terugkomen.

Aangeleerde patronen en overtuigingen kunnen ook de oorzaak zijn van een verslechtering in de doorstroming van het energiesysteem. Als jouw patroon is om overal met ja op te antwoorden kan het soms heel moeilijk dan wel onmogelijk zijn om ook eens nee te zeggen. Misschien wel de belangrijkste verstoring van ons hele stelsel is stress, zowel fysieke, psychische als emotionele stress. Ons lichaam reageert op stressprikkels alsof wij voortdurend in een overlevingssituatie beland zijn, dit veroorzaakt allerlei fysieke veranderingen, zoals het verhogen van de hartslag, het versnellen van de ademhaling, het vergroten van de spanning in de spieren enz. Dit kan op den duur leiden tot chronische klachten (chronische vermoeidheid, pijn, prikkelbaarheid, burn-out enz.)

Tijdens een sessie spirituele therapie gaan wij samen opzoek naar de oorzaak van de energieverstoring en zullen wij samen besluiten welke stappen ondernomen kunnen worden om weer in balans te komen.

marieke@leffelaar.nl
(mailen heeft onze voorkeur)020-6642437
(graag een bericht achterlaten)45 minuten € 80,00
60 minuten € 95,00
(door Christa Veerman)

X