Voeding heeft een grote invloed op ons algehele welzijn. Het is daarom ook van groot belang dat wij ons daar bewust van zijn. Hierbij is het niet alleen belangrijk om te weten wat de basis van ons voedsel is, maar vooral ook is het van belang om aandacht te besteden aan de omstandigheden waaronder voedsel geconsumeerd wordt.

In deze eendaagse cursus over voeding zullen wij zowel aandacht besteden aan de basisvoedingsmiddelen en wat daarvan de uitwerking is op ons lichaam, maar vooral ook zullen wij ingaan op de omstandigheden waarin de maaltijd genuttigd wordt.

– Basispricipes voeding en gezondheid 
– Wat voeding doet bij de mens
– Rekening mee moet houden als je voeding bespreekbaar maakt in de praktijk

Donderdag 29 oktober en 5 november 2020 van 09.00 – 14.00 uur.

De kosten bedragen € 195,00 per persoon inclusief studiemateriaal. 

Minimale groepsgrootte is 4 personen.

Schrijfbenodigdheden.

U dient in het bezit te zijn van het diploma fysiotherapie, het diploma sportmassage NESPG, NGS, ACE, ESPO of NESM, het diploma massage en/of massagetechnieken NESPG dat niet ouder dan vijf jaar mag zijn. Indien u kunt aantonen langer in het vakgebied werkzaam te zijn gebleven, kunnen hiervoor uitzonderingen gemaakt worden. Dit laatste geschiedt in overleg met de opleiding.

Tijdens de cursus vindt er toetsing van uw kennis plaats. U ontvangt indien u 90% van alle lessen heeft gevolgd en met goed gevolg de schriftelijke en eventuele praktische eindtoets heeft afgesloten, (in overleg met de docent(en)) een opleidingscertificaat. Mocht u zakken voor de eindtoets dan is het mogelijk om deze tijdens de eerst volgende cursus te herkansen.

X